En poursuivant votre navigation sur https://idonatefor.cancer.be, vous acceptez l'utilisation de cookies pour réaliser des statistiques de navigation et vous permettre de partager des contenus sur les réseaux sociaux.

Fermer

Te voet naar scherpenheuvel

par Niko Meert

0 €

collecté sur 500 €

0%

101
jours restants

0

contributeur

Partager cette page de collecte

Le projet
Les contributeurs
Les actus
Commentaires

Waarom ligt dit project je nauw aan het hart?
Bij mijn mama werd begin dit jaar de diagnose lymfeklier kanker vastgesteld in een ver gevorderd stadium. Oncologen hadden zeer weinig hoop en eerlijk gezegd was mijn gezin zich al aan het voorbereiden op het ergste. Maar dat was zonder de positiviteit en wilskracht van mijn mama gerekend. De resultaten van de chemotherapie zijn boven alle verwachtingen en als alles goed gaat zal zij binnen enkele weken, na haar PET scan, het verlossende bericht krijgen! FINGERS CROSSED! Ik had beloofd om alle goden en bovennatuurlijke krachten te bedanken mocht zij erin slagen om (voor de 2de keer in haar leven nota bene) kanker te verslaan en het ziet ernaar uit dat ik voor dit mirakel minstens een wandeling naar de Basiliek van Scherpenheuvel schuldig ben. Ik ben niet echt gelovig ben maar mijn mama noemt Rita en wij lachen vaak dat de Heilige Rita bekend staat als patrones van de hopeloze gevallen. Vandaar dat een bedevaart wel toepasselijk is. :)
 

Wat is je doel?
Het doel is een wandeling naar de basiliek van Scherpenheuvel via de het kapelleke van de heilige Rita in Kortenaken. Vanaf mijn woonplaats is dat ongeveer 61km. Ik had graag vrienden en kennissen gevraagd een bijdrage te leveren voor mijn tocht. Die bijdrage gaat integraal naar de Stichting tegen Kanker (vanaf 40€ 65% fiscaal aftrekbaar). In ruil daarvoor neem ik eventueel een foto mee van iemand die nauw aan het hart ligt van de donateur en brand ik er een kaarsje voor in de basiliek. Foto's kunnen mij bezorgd worden op niko.meert@skynet.be. Natuurlijk zijn medewandelaars voor zover de corona maatregelen dat toelaten welkom om mij te vergezellen op mijn tocht. Wanneer die precies zal doorgaan is nog niet beslist.

 

Voir tout
Pas encore de contributeur sur cette page de collecte
Voir tout

Laisser un message de soutien

Voir tout

Aujourd’hui, une femme sur trois et un homme sur quatre sont touchés par le cancer avant leur 75ème anniversaire. C’est pourquoi la Fondation contre le Cancer lutte pour augmenter les chances de guérison par la recherche, diminuer les risques de cancer par la prévention et améliorer la qualité de vie des personnes touchées, avant et après la maladie par un soutien social.