En poursuivant votre navigation sur https://idonatefor.cancer.be, vous acceptez l'utilisation de cookies pour réaliser des statistiques de navigation et vous permettre de partager des contenus sur les réseaux sociaux.

Fermer

Nazareth in de strijd tegen kanker

par Viviane De Preester

0 €

collecté sur 2 500 €

0%

projet
terminé

0

contributeur

Partager cette page de collecte

Le projet
Les contributeurs
Commentaires
Waarom ligt dit project je nauw aan het hart?
Als verpleegkundige word ik dagelijks geconfronteerd met kanker in al zijn facetten. Ook al is het mijn ‘job’, ik blijf het moeilijk vinden om mijn patiënten, vaak vrienden geworden, te zien vechten in zware behandelingen om ze dan toch nog vaak te verliezen... Ook in Nazareth kent iedereen wel iemand in zijn dichte omgeving die de vaak ongelijke strijd tegen kanker moet aanbinden.

Wat is je doel?
Onze inwoners zet ik graag aan het nadenken : een glaasje alcohol minder kan levensreddend zijn, voor jezelf en voor een ander, en is heus niet zo belastend als onze kankerpatiënten die maanden, jaren geconfronteerd worden met ingrijpende behandelingen.

Wens je nog iets toe te voegen? Wil je een anekdote delen?
Ik daag onze Nazareth inwoners uit om minstens 5 glazen alcohol te minderen in februari en de uitgespaarde centen te doneren aan het kankerfonds via deze weg.
Voir tout
Pas encore de contributeur sur cette page de collecte
Voir tout

Laisser un message de soutien

Voir tout