En poursuivant votre navigation sur https://idonatefor.cancer.be vous acceptez l'utilisation de cookies et autres technologies similaires pour assurer le fonctionnement nominal du site web (par exemple maintenir votre connexion).

Fermer

Beauty for Life

par Vicki Kaluza

0 €

collecté sur 100 €

0%

2763
jours restants

0

contributeur

Partager cette page de collecte

Le projet
Les contributeurs
Commentaires
Waarom ligt dit project je nauw aan het hart?
Ik werd pas echt voor de eerste maal geconfronteerd met kanker en het hele behandelingstraject toen mijn moeder ziek werd. Los van deze afschuwelijke ziekte zelf, vond ze het feit dat, naarmate de chemotherapie vorderde, de ziekte ook uiterlijk kenbaar werd heel moeilijk om te verteren. Ik weet dat make-up niets oplost. Mijn bedoeling is echter om dames te helpen zich beter in hun vel te voelen door hen te helpen om hun huid mooi op te maken, wenkbrauwen te leren tekenen, hun ogen wat op te maken... want ik geloof dat wanneer je je beter in je vel voelt, je ook mentaal beter gewapend bent om de strijd verder te zetten.

Wat is je doel?
Mijn doel is tweeledig: in de eerste plaats wil ik dames bereiken die ik kan helpen met hun maquillage om zich op die manier wat beter te kunnen voelen. Ten tweede zou ik graag fondsen willen werven voor de Stichting tegen Kanker. Alle beetjes helpen. En we hebben elkaar nodig!

Wil je nog iets toevoegen? Wens je een anekdote te delen?
Op een dag had ik het genoegen een dame te mogen maquilleren die naar het trouwfeest van haar zus zou gaan. Dit was een verrassing die geregeld werd door een vriendin van haar. Deze mevrouw voelde zich, los van de ziekte zelf, niet goed in haar vel omdat de uiterlijke tekenen van de chemotherapie zichtbaar waren. Ik heb haar mogen helpen met haar wenkbrauwen, haar wimpers, haar ogen en huid mooi en natuurlijk opgemaakt, waarna ze haar feestelijke outfit ging aantrekken, en ook haar pruik. Ze keek in de spiegel, en kreeg tranen in haar ogen, omdat ze zich voor het eerst sinds lang terug als zichzelf zag, en niet als een patiënt. Dat was het mooiste geschenk dat ik zelf kon krijgen, en zou dolgraag dit mogen kunnen bieden aan andere dames.
Voir tout
Pas encore de contributeur sur cette page de collecte
Voir tout

Laisser un message de soutien

Voir tout

Aujourd’hui, une femme sur trois et un homme sur quatre sont touchés par le cancer avant leur 75ème anniversaire. C’est pourquoi la Fondation contre le Cancer lutte pour augmenter les chances de guérison par la recherche, diminuer les risques de cancer par la prévention et améliorer la qualité de vie des personnes touchées, avant et après la maladie par un soutien social.