En poursuivant votre navigation sur https://idonatefor.cancer.be vous acceptez l'utilisation de cookies et autres technologies similaires pour assurer le fonctionnement nominal du site web (par exemple maintenir votre connexion).

Fermer

100 km wandelen naar Scherpenheuvel

par Nancy Spiessens

7 395 €

collectés sur 3 000 €

246%

Projet
terminé

88

contributeurs

Partager cette page de collecte

Le projet
Les contributeurs
Commentaires

Waarom ligt dit project je nauw aan het hart?
Als je de diagnose krijgt van borstkanker op 36 jarige leeftijd en je hebt op dat moment 2 jonge dochters, dan staat je wereld werkelijk even stil. Gelukkig kon ik rekenen op mijn familie en vrienden, en heb ik onmiddellijk besloten dat we hier voor gingen vechten, ik stond er niet alleen voor. 12 jaar later op 48 jarige leeftijd was die vreselijke ziekte er weer. Weer door die hele resem behandelingen, maar ik leef zo graag en ging er weer voor, samen met de steun van familie en vrienden. En als geen ander weet ik hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek is. Wat er al veranderd en verbeterd was op die 12 jaar, was enorm. Dus mijn motto we moeten blijven investeren in begeleiding en onderzoek, zodat er steeds minder mensen ons moeten verlaten.

Wat is uw doel?
Na 2 jaar ons ingezet te hebben voor het goede doel van Think Pink samen met mijn schoonzus Ria Verrijkt, ten voordele van borstkanker, vonden wij de tijd nu rijp om voor ALLE kankerpatiënten iets te doen. In onze omgeving zijn er verschillende mensen die kanker hebben en wij willen ook voor hen iets betekenen. Vandaar dat we nu kiezen voor de STICHTING TEGEN KANKER. Na mijn diagnose, heb ik rust en een echte hobby gevonden in het wandelen, dus wil ik nu mijn hobby combineren met een echte uitdaging. Ik ga samen met mijn schoonzus Ria Verrijkt 100 km proberen te wandelen. Wel doen wij het in 2 dagen, daar rust  wel nodig is. Dus op 29 april willen wij vertrekken naar Scherpenheuvel, en 30 april terug naar huis. In totaal 100 km. Dus jullie horen ons al komen.... wie wil deze km sponsoren ? Alvast bedankt voor iedere steun, groot of klein.

Wilt je nog iets toevoegen? Wilt je een anekdote delen 

SAMEN ZIJN WE STERK

 

 

Voir tout

29/12/2016

Stephanie Piekaerts

100 €

Heel veel succes, Nancy!

26/12/2016

Nancy Spiessens

202 €

Met dank aan tante Jeannine om tijdens de kerstbrunch kaarsjes te mogen verkopen. Dank aan mijn sportieve turners en lesgever Annick van Fysix voor de aankoop van kaarsjes.

06/12/2016

Jos Ferny

100 €

Mijn vrouwtje, Nancy kan genieten van een ontspannen wandeling in de natuur. En als ze dit dan ook nog kan combineren met een goed doel, en de opbrengst hiervan schenken aan kankeronderzoek, dan is ze niet meer te stoppen. Succes met je nieuwe uitdaging van 100 km in 2 dagen !! Je ventje, Jos

25/11/2016

Nancy Spiessens

80 €

Bedankt Kinesiste Veerle Jennes en haar patiënten voor de aankoop van een kaarsje.

07/11/2016

Betty Bossaerts

50 €

07/11/2016

Nancy Spiessens

784 €

Bedankt lieve sponsors van t Hals Kappertje, Wandelaars de natuurvrienden van Zoersel, vrienden en familie voorhet aankopen van wafels en of kaarsjes !!

31/10/2016

charlotte en Isabelle Denys (Apotheek Denys Zandhoven)

40 €

Heel veel succes!!!

30/10/2016

Annick Vercammen

100 €

Veel succes met jullie nieuwe uitdaging! Peter-Annick en Nathan

26/10/2016

Frank Ferny

100 €

19/10/2016

Ria Verrijkt

50 €

Geschonken door tante Lisette en nonkel Gust. Veel succes!
Voir tout

Laisser un message de soutien

Voir tout

Aujourd’hui, une femme sur trois et un homme sur quatre sont touchés par le cancer avant leur 75ème anniversaire. C’est pourquoi la Fondation contre le Cancer lutte pour augmenter les chances de guérison par la recherche, diminuer les risques de cancer par la prévention et améliorer la qualité de vie des personnes touchées, avant et après la maladie par un soutien social.