Door verder te browsen op https://idonatefor.cancer.be, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Sluiten

Concreet verdelen we ons actieterrein in 4 domeinen:

VINDEN

We financieren de beste onderzoeksteams zodat zij behandelingen vinden die de overlevingskansen en levenskwaliteit van patiënten verbeteren.

HANDELEN

Stichting tegen Kanker handelt waar nodig door met name psychosociale projecten te financieren die een impact hebben op de levenskwaltiteit vabn mensen met kanker en hun naasten.

MOBILISEREN

Stichting tegen Kanker mobiliseert alle actoren om de krachten te bundelen en om effectiever te zijn. Met projecten zoals Tournée Minérale en Levensloop geven we een extra impuls aan kankerpreventie.

INFORMEREN

Stichting tegen kanker wil mensen informeren door hun kennis over kanker te vergroten en door onderzoeksresultaten om te zetten in voor iedereen begrijpelijke informatie.

Wil je meer weten over onze werking en organisatie ? Neem dan een kijkje op www.kanker.be

Ieder van ons kan iets doen

Wil je graag bijdragen aan de strijd tegen kanker maar je weet niet hoe? Elke gelegenheid die je na aan het hart ligt, is goed om een actie op te zetten. Een verjaardag, een In Memoriam, een jubileum, een geboorte, een sportieve uitdaging enz. noem maar op! 1.359 mensen maakten al een eigen actiepagina en steunen zo de strijd tegen kanker. Doe je mee?

Ik steun een bestaande actie