Door verder te browsen op https://idonatefor.cancer.be, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Sluiten

Maak van je bedrijf, je medewerkers en je klanten bondgenoten in de strijd tegen kanker.

Wij geloven sterk in de impact die bedrijven kunnen hebben in de strijd tegen kanker. Elke organisatie kan zijn werknemers en klanten betrekken in een zinvolle, groepsactie. BBreng medewerkers, klanten en leveranciers samen in een grote fondsenwervingsactie met één concrete boodschap:
Van hoop naar overwinning!

KIES VOOR EEN GLOBALE
AANPAK VOOR JE BEDRIJF

Wij creëren een speciale online ruimte
voor jouw bedrijf en ondersteunen je in je aanpak.

CONTACTEER ONS

CREËER EEN
BEDRIJFSPAGINA

In een wip ben je klaar om
je bedrijfsactie te starten.

CREËER MIJN ACTIEPAGINA

Deze bedrijven strijden al mee tegen kanker

BNP

Rechtstreeks of onrechtstreeks, we kennen allemaal wel iemand die op een bepaald moment in zijn leven in aanraking kwam met kanker: een lid van de familie, een vriend of een collega die strijdt tegen kanker of die tegen de ziekte heeft gestreden. We weten allemaal hoe groot de impact ervan kan zijn op de persoon zelf maar ook op iedereen rondom hem.

Daarom kozen we er als bedrijf unaniem voor om Stichting tegen Kanker te steunen. Zo kunnen we iets betekenen voor alle mensen die met kanker te maken krijgen.

MEER WETEN

Wij vinden dat er nog te weinig aandacht besteed wordt aan kanker. Daarom besloten we bij Mijn Kapitaal om Stichting tegen Kanker financieel te steunen door geld in te zamelen.

Wij nodigen iedere medewerker uit om deel te nemen aan één van onze acties of er zelf eentje op te zetten. Wij verdubbelen elke gekregen gift om alle initiatieven maximaal aan te moedigen en te steunen.

MEER WETEN

Zet je bedrijf in in de strijd tegen kanker.

CONTACTEER ONS