Door verder te browsen op https://idonatefor.cancer.be, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Sluiten

13267 mensen steunen ons nu al in de strijd
voor het leven: dankjewel!

Vier je je verjaardag ofeen jubileum, ga je een sportieve uitdaging aan of wil je iemand herdenken die je dierbaar is?
Zet dan een actiepagina op ten voordele van Stichting tegen Kanker.
Weet je niet hoe? Hieronder vind je alvast wat inspiratie.

anniversaire

VERJAARDAG

Een speciale verjaardag en een jubileum zijn ideale momenten om de strijd tegen kanker te steunen. Vraag dit jaar een gift in plaats van een cadeau. Word je 40? Stel dan bijvoorbeeld 400 € als doel.

CREËER MIJN ACTIE
challenge sportif

SPORTIEVE UITDAGING

Een sportieve uitdaging in het verschiet? Creër je eigen actiepagina en laat je sponsoren, zo geef je meerwaarde aan jouw uitdaging én je levert een belangrijke bijdrage aan de strijd tegen kanker.

CREËER MIJN ACTIE
in memoriam

IN MEMORIAM

Met een In Memoriam pagina eer je de nagedachtenis van een geliefde en zamel je tegelijk geld in voor de strijd tegen kanker om de komende generaties te behoeden voor deze ziekte.

CREËER MIJN ACTIE
initiative personnelle

JE EIGEN IDEE

Organiseer een karaokeavond, soepverkoop of doe iets ludieks zoals je vrienden en kennissen laten wedden op je volgende haarkleur,…het hoeft niet altijd ernstig te zijn om de strijd tegen kanker te steunen!

CREËER MIJN ACTIE

Je pagina aanmaken is eenvoudig en duurt
slechts 2 minuten. Volg de volgende stappen:

STAP 1

Maak direct je online actiepagina.

Op 2 minuten ben je klaar met je eigen fondsenwervingspagina. Beslis over je type actie, bedenk een leuke titel, kies een foto en klaar! Je kan meteen je pagina delen en je familie, vrienden en kennissen vragen om jou en ons te steunen.

STAP 2

Deel je actie met je familie, vrienden en kennissen.

Eens je pagina is aangemaakt, kan je ze met iedereen delen. Praat er zoveel mogelijk over met familie, vrienden, collega’s en kennissen. Je zal versteld staan van het enthousiasme en de vrijgevigheid van de mensen rondom jou. Volg je actie goed op en promoot ze zoveel mogelijk via alle kanalen. Zo creëer je je eigensolidaire achterban. Denk eraan al je supporters persoonlijk te bedanken.

Ontdek hier onze tips en tricks om van je inzamelactie een succes te maken
STAP 3

Jouw actie heeft impact.

Dankzij jou, je familie, je vrienden en kennissen krijgt Stichting tegen Kanker de noodzakelijke middelen om de genezings - en overlevingskansen van kankerpatiënten te verhogen door steun aan het wetenschappelijk onderzoek, het risico op kanker te verminderen door preventieacties én de levenskwaliteit van patiënten en hun naasten te verbeteren dankzij begeleiding en ondersteuning tijdens en na de ziekte.

Wat ga jij doen de strijd tegen kanker ?

Ik steun een bestaande actie
Alles bekijken